Irmina in Peter Klenovšek - Arhitekturni studio Arhideja 

Studio Arhideja vodiva arhitekta za notranjo opremo, Irmina in Peter Klenovšek, ki s svojo ekipo mladih in kreativnih notranjih oblikovalcev oblikujeva estetsko dovršene in prijetne ambiente.


Irmina Klenovšek, rojena 1965 v Kranju,  sem 1992 diplomirala na fakulteti za arhitekturo v Ljubljani in se po končanem študiju preko dopisne šole za dizajn enteriera  v Beogradu izpopolnjevala na področju notranje opreme ter leta 1995  ustanovila svoj studio za notranjo opremo.

Peter Klenovšek, rojen 1965 v Kopru, je zaradi ponujene priložnosti študij strojništva zamenjal za študij menedžmenta v Londonu. Po končanem študiju leta 1996 je bil dve leti zaposlen v angleškem podjetju, ki je opremljalo prestižne londonske hotele.


Ime studia Arhideja zrcali vizijo našega oblikovanja: koncept kakovostnega bivanja z eleganco, ki upošteva življenjski slog vsakega naročnika. Naša odličnost so vizualizacije, to je 3D projektiranje notranje opreme, ki na najboljši možni način ustvari sliko idealnega prostora, v kateri odsevajo način bivanja, želje in vrednote,

 ki jih živimo ali želimo živeti.