HIŠA

JOSIE


Bela barva je barva popolnosti, barva jasnosti in je kot valovanje mešanica vseh treh naravnih barv: rdeče, modre in zelene barve. Njen barvni pomen je čistost, polnost in dokončanost. Je barva novih začetkov in prebuja odprtost, rast in kreativnost. Belo barvo je vedno zelo koristno uporabiti takrat, kadar želimo še povečati svojo senzualnost in intuitivnost. Bela je najlažja in najsvetlejša med vsemi barvami in je pretežno nevtralna.


Za starejši par intelektualcev, ki ljubi belo barvo, smo interier hiše v veliki meri odeli v belo in se odločili, da kot prijazen kontrast belini  uporabimo naravno  barvo  lesa , ki se izraža v  oljenem parketu  in lesenih oknih.

Za lastnika bela barva simbolizira svežino , lahkotnost in eleganco. Skozi belino se zrcali njun perfekcionizem, karizmatičnost  in njun ustvarjalni duh. Navdihnili so ju prefinjeni in tehnološko dovršeni elementi notranje opreme. Preko vseh skrbno izbranih dekorativnih predmetov se izraža  karakter lastnikov in le ti so pika na i v tej  lepi zgodbi.