HIŠA

RINA


Načrt notranje opreme stanovanjske hiše je bil zasnovan še preden se je hiša začela zidati, torej še pred samo izdelavo PGD načrta za hišo. Pri zasnovi notranje opreme smo sledili željam naročnikov glede funkcionalnosti in življenjskega sloga bivanja, zato so bile vse instalacije zasnovane skladno s postavitvijo notranje opreme, povsem po meri naročnikov.


Na takšen način ne bo nobenega spreminjanja v fazi gradnje in posledično tudi ne nepotrebnih stroškov. Zasnovani so bili tudi specifični in uporabni arhitekturni elementi, ki jih je, ko je hiša že končana nemogoče umestiti.

In line notranja vrata, osvetljene dekorativne niše, vgradna svetila so elementi, za katere je potrebna priprava že v začetni

gradbeni fazi.


Tudi vsa shema barv in materialov je bila določena med načrtovanjem notranje opreme in celostno usklajena po vsej hiši. Uporabili smo barve všečne naročnikom, brez močnih akcentov, v elegantnih rjavih, sivih in črnih tonih, s poudarkom na naravnem oljenem tlaku, ki bo iz hrastovega parketa. Velike stenske površine v dnevno bivalnem prostoru so v furniranih oblogah in kombinirane s keramiko, debeline 3mm, velikega formata v dekorju kamna.