TURISTIČNI APARTMA

VERONIKA


Par, katerega življenjski stil je povsem podrejen potovanjem, je v svoji novozgrajeni hiši nadstropje namenil turističnemu apartmaju. Na podlagi bogatih izkušenj, ki sta jih naročnika pridobila na svojih potovanjih smo skupaj uredili asketski, sodoben in udoben turistični apartma, za popotnike iz celega sveta.

Za izkušene popotnike, ki ne potujejo najceneje, je čistoča ključnega pomena. Zato smo uporabili svetle barve in materiale, ki se zlahka vzdržujejo, še posebej je to pomembno v kopalnici, kjer je uporabljen sodoben kompozitni material Kerakoll, brez fug. Tudi predprostor in stopnice so zaradi lažjega vzdrževanja v Kerakollu.


Odločili smo se za vgradnjo In - line vrat, ki se zlijejo s steno, so brez vidnih podbojev, na katerih se ne more nabirati prah. Zemljevid iz plute, na katerega bodo popotniki označevali od kje prihajajo, fototapeta z motivom karte sveta in ure s časi iz različnih krajev sveta so dekorativni elementi opreme, ki bodo turističnemu apartmaju vdihnili popotniški značaj.